Studio HENK

Tijdloze meubelen van Studio HENK

Meubelen van Studio HENK kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Voor tijdloze meubelen met unieke designs ben je bij Studio HENK aan het juiste adres. Het is mogelijk om de meubelen van Studio HENK volledig naar wens samen te stellen door een ruime keuze in materialen, kleuren, afmetingen en afwerkingen. Kom naar Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn om je te laten inspireren door de prachtige meubelen van Studio HENK.

Over Studio HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee Nederlandse broers. Het staat inmiddels bekend als een bewust designmerk met functionele maar tegelijkertijd mooie meubelen. Het is voor Studio HENK van belang dat de meubelen stijlvol, kwalitatief, eerlijk geprijsd en duurzaam zijn. In 2021 werd dan ook hun visie voor een zero-waste meubelindustrie geïntroduceerd. Hiermee streeft Studio HENK naar tijdloze en circulaire designmeubelen die levenslang mee gaan.

De mooiste eettafels van Studio HENK

De oprichting van Studio HENK begon bij het ontwerpen van een eigen eettafel. Inmiddels is het assortiment van het merk zo gegroeid dat er veel mogelijkheden zijn rondom jouw eettafel. Een rechthoekige tafel met een vierpotig onderstel en een strak en minimalistisch design? Of toch een opvallende tafel in huis door een ovaal model te kiezen met een centrale kruispoot. Jouw eettafel kan precies naar jouw woonsmaak worden samengesteld. Zo is alles verkrijgbaar in verschillende materialen en/of maten en bij veel tafels kies je de afwerking en het onderstel zelf. 

 

 

Jouw gehele interieur van Studio HENK

Door de zeer uitgebreide collectie van Studio HENK is het gemakkelijk om een totaalinterieur te creëren. Voor onder andere kasten, stoelen en tafels ben je bij Studio HENK aan het juiste adres. Het vakmanschap en de aandacht waarmee de meubelen geproduceerd zijn is duidelijk terug te zien door subtiele details. Er is ruime keuze uit kwalitatieve stof- en leersoorten en dit is te combineren met materialen als staal en eikenhout. Meubelen van hetzelfde materiaal zorgen voor een samenhangend geheel maar een combinatie van verschillende materialen creëert een speelse uitstraling. Zo passen de meubelen van Studio HENK in iedere woonstijl.

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook