Den Ouden Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Artelux

Artelux brengt al ruim 25 jaar sfeer in huis. De kracht zit in elegante, rijke en sfeervolle gordijnstoffen waarbij ze de materialiteit, functionaliteit en uitstraling met elkaar weten te verbinden. Ontwerp en ontwikkeling van Artelux gordijnstoffen vindt plaats in Nederland waar een team van ontwerpers zich laat inspireren door de wereld om ons heen.


Maak een afspraak

Kendix

Vanaf het ontstaan van Kendix is esthetiek, origineel denken in moderne actuele vormgeving de basis geweest voor de bedrijfsfilosofie.
Actuele ontwikkelingen in Architectuur, cultuur, design en kunst zijn de basis voor ideevorming. Het vertalen en door ontwikkelen van deze inspiratie ideeën tot een toepasbare stof.
Het ervaren van materialiteit, kleur, vlakverdeling en het spel van licht zijn aspecten die modern wooncomfort bepalen.
Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen. De collectie bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal kamerhoog.


Neem contact op met ons

Your Edition

Your Edition is een hip Nederlands gordijnstoffenconcept en staat voor een collectie voor jong en oud! Een collectie voor ‘mums & dads’, voor ‘boys & girls’, voor ‘teens’... eigenlijk voor iedereen die van wonen houdt! Voor vrolijke mensen met ieder hun eigen woonwensen!


Bekijk onze merken

De Ploeg

De Ploeg staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd.


Maak een afspraak

De grote merken van Den Ouden Wonen

Bij Den Ouden Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Holland Haag
Moduleo
Forbo