Over Den Ouden Wonen & Projecten

Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Ons Team

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Styling advies bij je thuis

Als extra service bieden wij ook de mogelijkheid dat één van onze stylisten bij je thuis komt. Aan de hand van je woonwensen wordt je thuissituatie bekeken en een plan gemaakt met keuze uit onze ruime collectie.

Onze interieur stylisten volgen de laatste trends op woon- en werkgebied. Zij bezitten uitgebreide kennis en inzicht in het verkrijgen van de gewenste sfeer in jouw interieur.

Maak vandaag nog een afspraak.

 

Neem contact op met Den Ouden Wonen & Projecten

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

De historie van Den Ouden Wonen

De firma Den Ouden wordt inmiddels gerund door de derde generatie. Opgericht in Kockengen maar inmiddels gevestigd in De Ronde Venen, Mijdrecht. Al jaren zijn wij gespecialiseerd woninginrichter en projectstoffeerder in de breedste zin van het woord. Werkzaam vanuit het Groene Hart bedienen wij heel Nederland.

In een pand van 800m2 tonen wij een ruim assortiment in vloerafwerking, muurbekleding, raambekleding en buitenzonwering. Maar ook meubelen van Baan vindt u bij ons. Voldoende om u met veel plezier en toewijding te kunnen ontvangen en adviseren voor de inrichting van uw project en of woning.

Den Ouden Wonen & Projecten realiseert ook projecten!

Den Ouden Wonen & Projecten adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur. Nieuwe vloer nodig? Zonwering in alle kantoren? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf?

Den Ouden denkt aan de toekomst

Den Ouden werkt hoofdzakelijk met leveranciers die bewust omgaan met ons milieu. Fabrikanten die werken van C2C (Crade to Cradle). Producten die afbreekbaar zijn en/of in hun geheel opnieuw gebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Deze producten zijn gemaakt in productieprocessen die gebruik maken van duurzame energie en bovendien waterbesparend en maatschappelijk verantwoord zijn. Ook bij het verwijderen houden wij rekening met het scheiden en hergebruik van de materialen.

Met ReStart® van Tarkett willen we post-installatie- en post-gebruiker-vloerbekledingen inzamelen en vervolgens recyclen en hergebruiken als nieuwe grondstof. Via het ReStart®-programma nemen we deel aan een kostenefficiënt initiatief voor de terugname van vloerbekleding. Door deel te nemen aan ReStart® dragen we een steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu, en aan de overstap naar een circulaire economie.

Den Ouden werkt ook met de Firma van Vliet die het tapijt gescheiden van papier en het restafval ophaalt. Ook is het bij enkele leveranciers als bijvoorbeeld Forbo Flooring mogelijk om snijrestanten aan te bieden voor hergebruik.

Leverancier Interface Flor heeft het concept Cool Carpet. Binnen dit concept worden alle broeikasgassen die tijdens de levensduur van het gekochte tegeltapijt worden uitgestoten, gecompenseerd. Dit geldt voor de gehele levenscyclus van het product ofwel vanaf de inkoop van grondstoffen tot productie, transport, gebruik en onderhoud, en uiteindelijk het verwijderen of het recyclen van het product.