Cartel Living

De meubelen van Cartel Living die je verdient

Meubelen van Cartel Living kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Betaalbare designmeubelen met trendy kleuren en kwalitatieve stoffen. Cartel Living wil door hun liefde voor het vak en het vakmanschap jou de meubelen geven die je verdient. Om de prachtige collectie aan zitmeubelen te ontdekken ben je van harte welkom bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn.

Over Cartel Living

Cartel Living is een oer-Hollands familiebedrijf sinds 1986. Dit betekent dat het bedrijf nuchter en eerlijk is en altijd gaat voor de beste resultaten. Daarnaast is het voor Cartel Living van belang dat er vooruitstrevende ontwerpen en authentieke materialen gebruikt worden. En ook handwerk en Italiaanse flair is niet weg te denken. Alle meubelen worden in eigen fabriek gemaakt.

Met liefde gemaakt

Bij Cartel Living is er overduidelijk liefde voor het vak en voor ieder meubel dat gemaakt wordt. De vakmensen worden gelukkig van het verwerken van een prachtige stof tot een aangenaam designmeubel. Geen details worden gemist en daardoor wordt kwaliteit gegarandeerd en krijg je het designmeubel dat je verdient.

 

 

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook