Masureel

Geef karakter aan je ruimte met Masureel

Masureel behang kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Voor kwalitatief behang met een bijzondere uitstraling ben je bij Masureel met de merken Zoom en Khroma aan het juiste adres. Deze producent uit België mixt kwaliteit en design, vakmanschap, innovatie, passie, originaliteit en creativiteit en dit resulteert in luxe behang met unieke designs. Kom zelf ervaren hoe het behang van Masureel karakter geeft aan iedere ruimte en verhalen tot leven brengt bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn. 

Over Masureel

Masureel is een Belgisch familiebedrijf uit de 16e eeuw. Deze honderden jaren aan ervaring en kennis zie je zeker terug in de ontwerpen en kleuren van de exclusieve behang collecties van Masureel. Het staat al jaren bekend om hoogwaardige kwaliteit met unieke designs. De ontwerpen worden op een eigen afdeling handmatig getekend en vervolgens worden uit deze creaties in het laboratorium behang collecties gemaakt. 

KHRÔMA BY MASUREEL

Met het merk Khrôma biedt Masureel kwaliteitsbehang voor een veeleisend interieur. De collecties van Khrôma vertellen een verhaal en worden beleefd door een combinatie van dessin, materiaal, structuur, kleur en effect. Met de prachtige collecties wordt het wereldwijde culturele erfgoed weerspiegeld, ook wel te zien aan de namen van de collecties (Spirit of Nature, Roots, Havana etc.). Het behang van Khrôma bestaat uit verfijnde ontwerpen, kunstige patronen en grafische elementen. Hiermee breng je sfeer en levendigheid in huis.  

 

 

ZOOM BY MASUREEL

Het behang van het merk Zoom is wat meer prijsbewust maar ook deze collecties zijn van uitstekende kwaliteit. Je vindt hier zowel moderne trends als klassieke patronen. De prachtige ontwerpen passen door een combinatie van creatief design en elegantie perfect in je interieur. Behang waar je echt van kunt genieten, net zoals de namen laten zien: La Vie en Rose, Be Happy etc.  

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook