Moduleo

Kies uit vier assortimenten van PVC vloeren van Moduleo

Advies over Moduleo

Krasbestendige PVC van Moduleo kopen in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Op zoek naar een PVC vloer, maar dan een van goede kwaliteit? Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht verkoopt vloeren van Moduleo die de eigen producten uitvoerig test en verschillende certificaten heeft behaald. Daarnaast heeft Moduleo oog voor het milieu. Wil jij meer weten over deze gemakkelijke vloer? Kom gerust eens langs bij Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn. We helpen je graag verder.

Een sterke PVC vloer in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

De vloeren van Moduleo hebben verschillende voordelen. Zo zijn de vloeren waterbestendig, kras- en vlekbestendig en makkelijke schoon te maken. Daarnaast zijn ze geluids- en warmte-absorberend en slipvast met R10 rating.

Bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht hebben wij een groot assortiment Moduleo vloeren. Zie jij zo'n vloer wel zitten? Maak dan eens een afspraak bij ons. In de showroom laten we je graag meer zien.

Select, Transform, Impress en Moods zijn lijnen van Moduleo

Moduleo heeft PVC vloeren in vier categorieën:

  1. Select: hierbij heb je keuze uit een groot aantal hout- en steeneffecten.
  2. Transform: dit PVC heeft een dikkere slijtlaag, dus geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden.
  3. Impress: vloeren om indruk op je te maken met het mooie reliëf dat je kunt zien en voelen.
  4. Moods: hierbij combineer je vloeren van Transform en Impress tot een mooi geheel, waarbij ook gebruikt kan worden gemaakt van vormen.

Houteffecten of steeneffecten PVC vloer van Moduleo?

Houteffecten
Moduleo vloeren met houteffect bieden een gemakkelijk schoon te maken, geluidsabsorberende, vlekbestendige en buitengewoon slijtvaste afwerking. Een verbluffende langdurige afwerking voor elke omgeving.

Steeneffecten
Natuurstenen vloeren voelen soms koud aan, zijn duur en snel onderhevig aan krassen of vlekken. Luxueuze PVC vloeren vormen een gemakkelijk schoon te maken, slijtvast en geluidsabsorberend alternatief.

Benieuwd naar het assortiment van Moduleo? Kom eens binnen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht. We vertellen je graag mee over de mogelijkheden van vinyl.

Hoe houd je vinyl op de vloer schoon?

Om de vloer van vinyl schoon te houden kun je een bezem, een microvezeldoek, een stofzuiger of een vochtige zwabber gebruiken. Moduleo raadt aan om geen agressieve reinigingsproducten of stoomreinigers te gebruiken.

Moduleo raadt aan Xtrafloor onderhoudsproducten te gebruiken. Deze schoonmaakproducten werden speciaal samengesteld voor het gebruik met Moduleo®-producten en de meeste vinyl-, rubber- en linoleumvloeren.

Is een vloer van Moduleo wat voor jou? Kom dan eens langs bij Den Ouden Wonen & Projecten.

Moduleo bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht

Moduleo Select
Moduleo Transform
Moduleo Impress
Moduleo Moods

persoonlijk interieuradvies

Den Ouden Wonen & Projecten, jouw Moduleo specialist in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn.

Den Ouden Wonen & Projecten is dé Moduleo specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Moduleo vinylvloeren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw PVC vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook