Orac

Orac gives walls personality

Orac wandbekleding kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Jij bent jij en dat wil je tonen, in je woning, de plek die jij thuis noemt. Orac gives walls personality. Wil jij van je huis ook een unieke plek maken die zegt wie je bent en hoe je in het leven staat? Kom dan langs bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn en maak je huis een droomplek barstend van karakter.

Over Orac

Orac ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar decoratieve afwerkingsproducten voor je interieur. Door deze jarenlange ervaring weten ze als geen ander hoe je je muren nog meer karakter kunt geven. Met een continu streven naar de laatste ontwikkelingen, technologieën en trends breng je met Orac je muren tot leven. De producten van Orac zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit kunststof, dit zorgt ervoor dat het licht, stootvast en krasbestendig is. De producten zijn eenvoudig te plaatsen met lijm. Door unieke samenwerkingen met geweldige designers zijn er speciale en trendy designs.

Belofte

Na 40 jaar koestert Orac nog steeds familiewaarden als loyaliteit, passie en inspiratie. Met Orac haal je een mooi, kwalitatief en duurzaam ontwerp in huis. Het bedrijf streeft naar continue verbetering op elk vlak. Er is een sterke focus op design en honger naar innovatie die onstilbaar is. De essentie van Orac is het mogelijk maken van: doe wat je wil, waar je wil en je bent altijd uniek door de persoonlijke oplossing die ontstaat. De klant staat centraal en het is voor het bedrijf van belang dat de klant enthousiast is en een persoonlijk ingerichte ruimte heeft. 

 

 

Duurzaamheid

Bij Orac is duurzaamheid een belangrijk begrip. Producten worden niet alleen vanuit een esthetisch punt gemaakt, maar ook vanuit sociaal een duurzaam oogpunt. Er moet bij elke stap van het proces worden bijgedragen aan een betere industrie, van idee tot creatie. Orac maakt duurzame keuzes om zo hun steentje bij te dragen aan het milieu. Want door duurzaam te ontwerpen, bereiden ze zich voor op een mooie toekomst voor de mensen en de planeet.

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook