VESTINGH

Kleur de wereld mooier met de verf van VESTINGH

VESTINGH verf kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

De verfcollectie van VESTINGH bevat producten van uitstekende kwaliteit. De verf wordt ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en is daarmee duurzaam. Het assortiment bestaat uit verven voor allerlei ondergronden en toepassingen, zowel binnen als buiten. Kom langs bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn en ‘kleur’ de wereld een beetje mooier met de verf van VESTINGH.

Over VESTINGH

VESTINGH werd in 2010 opgericht en is inmiddels een echte conceptstore waar klanten geïnspireerd worden op het gebied van verf, kleur en interieur. Robert Schellekens, oprichter van VESTINGH, wil de wereld ‘kleuren’ met verf maar ook door meer te doen. Hij vindt persoonlijke service en aandacht het belangrijkst. 

Aandacht voor duurzaamheid

Er is bij VESTINGH veel aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo werkt VESTINGH samen met sociale werkplaatsen om iedereen een kans te geven. Daarnaast heeft het bedrijf in 2018 een eigen foundation opgericht. Van elke aankoop van hun LAB PAINT collectie gaat de opbrengst naar de foundation en draag je dus bij aan een mooiere wereld. Bij het produceren van de eigen verf is er veel aandacht voor het milieu. De CO2-uitstoot wordt bijvoorbeeld maximaal beperkt. De verf wordt in Nederland geproduceerd en meteen verkocht en dit is veel beter voor het milieu dan productie in het buitenland.

 

 

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook