HookedOnWalls

Bijzondere prints van HookedOnWalls

HookedOnWalls behang kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

In Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn word je overweldigd met bijzondere patronen en prints door HookedOnWalls. Het behang van dit merk is soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net een tikje anders. Kom bij Den Ouden Wonen & Projecten kijken naar de uitgesproken, unieke stijl van HookedOnWalls die tegelijkertijd stijlvol en toegankelijk is.

Over HookedOnWalls

HookedOnWalls is een designer behang merk dat inmiddels al ruim 10 jaar bestaat. Ieder ontwerp wordt gemaakt met oog voor de kleinste details en ook met het kleurenpalet wordt nauwkeurig gewerkt. Deze ontwerpen worden met zorg gemaakt door een gespecialiseerd team van creatieve designers. Zij volgen alle ontwikkelingen en trends in interieur op de voet. Het behang is vaak met de hand gemaakt op een milieuvriendelijke manier. 

HookedOnWalls als onderdeel van Arte

HookedOnWalls maakt deel uit van de Arte groep, dit is een ontwerper uit Europa en fabrikant van high-end wandbekleding met als thuisbasis België. Dit werd opgericht in 1981 en staat ondertussen wereldwijd bekend om kwaliteit, kennis, service en innovatie. 

 

 

Projecten

Het behang van HookedOnWalls wordt gebruikt in landen over de hele wereld, zoals Portugal en Turkije. De ontwerpen zijn erg ruim toepasbaar. Zo worden ze gebruikt in privéwoningen, maar ook in projectinrichtingen. Het aanbod is zo uitgebreid dat er voor iedereen wat bij zit. Elk behang heeft een speciaal ontwerp en ook de details zijn uniek. Hiermee maak je de ruimte net een tikje anders maar blijft het wel smaakvol.

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook