BN Wallcoverings

Kwaliteit en prachtige prints van BN Wallcoverings

BN Wallcoverings kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Tover de ruimte razendsnel om naar een prachtig geheel met BN Wallcoverings. Maak bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn kennis met de Van Gogh of Riviera Maison behang lijn of een van de andere geweldige lijnen van BN. 

Meer over BN Wallcoverings

BN Wallcoverings is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1926. Eerst was het bedrijf gericht op het produceren van vinyl vloeren, maar eind vorige eeuw verschoof BN de focus toch naar wandbekleding. BN Wallcoverings is gespecialiseerd in technieken als diepdruk, zeefdruk en reliëfdruk en beschikken in overvloed aan kennis en ervaring. Eigen designers produceren in een eigen studio de creatieve ideeën en ook de productie ligt in eigen hand. Zo is er precieze kennis over het proces en weten ze wat er nodig is om altijd producten van topkwaliteit te leveren.

Van Gogh

BN Wallcoverings heeft een productlijn waar enorm veel vraag naar is en die de afgelopen jaren gigantisch populair geworden is, namelijk: de Van Gogh-lijn. Net als de schilderijen van Vincent van Gogh is deze lijn erg uiteenlopend. Bij de Van Gogh-lijn draait het om behang waarin bloemen verwerkt zijn. 

 

 

Overig assortiment

Naast de Van Gogh-lijn zijn er nog andere opties in overvloed in het assortiment van BN Wallcoverings. Door de eigen designers introduceert BN regelmatig innovatieve collecties en werken ze samen met diverse partijen als Viktor&Rolf en Rivièra Maison. Laat je inspireren door de prachtige prints en de kwaliteit van het assortiment van BN Wallcoverings bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn. 

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook