Tarkett

Op maat gemaakte vloerkleden van Tarkett

Tarkett vloerkleden kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Een vloerkleed voegt stijl en comfort toe aan je huis en creëert een verbinding tussen de verschillende elementen van je interieur. Het plaatsen van een vloerkleed is een finishing touch die je interieur helemaal af maakt.

Over Tarkett

Tarkett bestaat al 130 jaar zorgt voor een ultieme klantervaring. Het bedrijf streeft naar excellentie, innovatie en duurzaamheid. Tarkett is een van de grote spelers in geavanceerde vloeroplossingen en sport oppervlakken voor alle onderdelen van de markt. Ze bieden een uitgebreid assortiment met producten van topkwaliteit.

Een vloerkleed op maat

Een vloerkleed geeft je interieur zachtheid en flair en het maakt van jouw huis één geheel. Of je interieur nou landelijk of industrieel is, met een vloerkleed maak je je interieur compleet. Een vloerkleed van Tarkett past altijd en vormt een mooi contrast met een harde vloer. Hiermee maak je de ruimte letterlijk en figuurlijk zachter. De vloerkleden worden op maat gemaakt en je kiest dus eerst de afmeting, kwaliteit en kleur. Ook de afwerking van de rand kun je personaliseren zodat het kleed helemaal naar wens is. Met een op maat gemaakt vloerkleed is alles mogelijk.

 

 

Op weg naar een circulaire economie

Tarkett is trots om aan te geven dat het zij het eerste vloerenbedrijf zijn dat overstapt op een circulair economiemodel. Dit model wordt gebruikt aan de hand van goede materialen, deze respecteren de gezondheid van de mensen die ze produceren, installeren en gebruiken. De materialen zijn recyclebaar en beschermen het milieu. Tarkett optimaliseert het gebruik van hulpbronnen en beperkt de uitstoot van broeikasgassen tijdens de productie van vloerkleden. Daarnaast streeft het bedrijf naar een goede woonomgeving die gezondheid en welzijn bevordert. Zo hebben de producten een uniek systeem voor het opvangen van stof in vloerkleden. Ook probeert Tarkett zoveel mogelijk afval en gebruikte producten te hergebruiken en recyclen om afvalvermindering te bevorderen.

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook