Perletta

Vloerkleden van natuurlijke materialen van Perletta

Perletta vloerkleden kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Perletta onderscheidt zich aan de hand van hoogwaardige natuurlijke materialen en prachtige en bijzondere designs. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een eigen vloerkleed samen te stellen. Zo heb je altijd een vloerkleed dat aansluit op jouw wensen en interieur. Kom langs bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn om de prachtige vloerkleden van Perletta te ontdekken.

Kleur in je interieur

Kleur is een belangrijk onderdeel in je interieur. Vloerkleden worden vaak gebruikt om meubels in een ruimte bij elkaar te brengen en sfeer te creëren. Daarom moet de kleur van jouw vloerkleed dus precies aansluiten bij de kleuren in je interieur. Perletta heeft om die reden een breed kleurenpalet ontwikkeld met prachtige kleuren. 

Natuurlijke materialen

De prachtige uitstraling van de vloerkleden van Perletta komt door het gebruik van natuurlijke materialen. Dit in combinatie met diverse technieken, levert een groot aanbod aan kleuren en texturen op. De materialen hebben niet alleen de unieke looks maar voelen ook nog eens comfortabel aan. Ook belangrijk is de minder grote impact op de planeet dan andere materialen. De materialen die tijdens het maken van vloerkleden gebruikt worden zijn onder andere wol en eucalyptus.

 

 

Op maat gemaakt

Eén van de kenmerken van Perletta is het maatwerk. Ze zijn ervan overtuigd dat het juiste vloerkleed meubels in een ruimte bij elkaar brengt en de kamer ruim en uitnodigend laat aanvoelen. Daarbij is het van belang dat de afmeting van jouw vloerkleed perfect aansluit bij de ruimte. Alle vloerkleden uit ons ruime assortiment zijn dus in de gewenste afmeting te verkrijgen. 

Hierbij is het belangrijk dat de afmeting van het vloerkleed perfect aansluit op jouw ruimte. Om deze reden zijn al onze vloerkleden in jouw gewenste afmeting te verkrijgen! Ook grote afmetingen zijn mogelijk door het gebruik van technieken als tuften. 

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook