Beautifloor

Beautifloor Laminaat en Lamelparket vloeren bij Den Ouden Mijdrecht

Ga naar de collectie

Onze Collectie

Beautifloor Laminaat & Lamelparket vloeren

Kies jij voor uitstraling, gebruiksgemak en sfeer? Dan zijn de beautifloor lamelparket en laminaat vloeren voor u een goede keuze. Of u nou kiest voor een echte lamelparket vloer of een laminaat vloer, beide brengen sfeer in u woning. 

Bekijk de collectie!

‘Wij adviseren en jij kiest!’

Beautifloor laminaat vloeren

De Beautifloor laminaat collectie bestaat uit de series Ardennen, West-Vlaanderen en Henegouwen. In totaal zijn er maar liefst 28 aantrekkelijke dessins. Hierdoor is er altijd een Beautifloor laminaat vloer te vinden die past bij jouw persoonlijke woonstijl. Bij Den Ouden Binnen in Mijdrecht helpen we je graag verder! 

De Ardennen serie is afgewerkt zonder V-groef. Hiermee krijg je een prachtige, vlakke vloer in een dessin naar keuze.

De West-Vlaanderen collectie is afgewerkt met een impression voeg die de zijkanten van de planken op een subtiele manier accentueert. Hierdoor krijgen de planken een extra dimensie. Doordat de 2-zijdige V-groef optisch extra lengte aan de vloer meegeeft, lijkt de ruimte nog groter. 

De Henegouwen serie is uitgevoerd in extra brede planken, wat zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. Brede delen laminaat laten de kamer niet alleen groter lijken, maar geven ook een moderne uitstraling met minder herhaling van de V-groeven. 

Beautifloor lamelparket vloeren

Met het lamelparket van Beautifloor kies je voor een warme, sfeervolle houten parketvloer met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Doordat hout een natuurproduct is, komen in de vloeren geen herhalingen voor en is iedere plank uniek! Ook zijn alle vloeren in de Boston lamelparket collectie geschikt voor vloerverwarming.

Bovendien kunnen ze makkelijk gedemonteerd worden. Ideaal als je vloer meeverhuisd moet worden! De vloer bied een zeer stevige constructie met minimale werking en prettig loopgeluid. De vloer is makkelijk te onderhouden en daarvoor adviseren we de middelen van WOCA.

Bekijk de collectie en maak een afspraak!

interieuradvies

Advies voor de juiste keuze

Heeft u moeite met beslissen of wilt u samen de mogelijheden bekijken. Maak een afspraak met een van onze interieur adviseurs en wij helpen u verder!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook