Eijffinger

Topkwaliteit behang van Eijffinger

Eijffinger behang kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Wil jij ook de wereld een beetje mooier maken? Dat kan met de prachtige en vrolijke kleuren en dessins van Eijffinger. Kom je dit assortiment bewonderen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn?

Over Eijffinger

Eijffinger bestaat al 145 jaar en staat bekend om hun creativiteit, nieuwsgierigheid en vernieuwing. De wereld mooier maken met prachtige dessins en interieurstoffen, dit is het doel van Eijffinger. Over het ontwikkelen van nieuwe collecties wordt goed nagedacht en hier wordt veel tijd ingestoken. Bij Eijffinger is er ruimte voor veel stijlen, van romantisch tot trendy of vintage. Zo is het behang speels, gewaagd en verrassend. De doelgroepen van Eijffinger zijn zeer uiteenlopend. Het behang wordt in een eigen studio ontworpen.

Vliesbehang

Het meest verkochte product bij Eijffinger is het vliesbehang, ook wel smartpaper genoemd. Dit is behang met een vinyl toplaag en de rug is van ‘vlies’. Dit behang is sterker dan andere traditionele behangsoorten waardoor het eenvoudig aan is te brengen. Behanglijm wordt op de muur gestreken en daarna komt het behang erop.

 

 

Groot assortiment voor de kleintjes

Het assortiment van Eijffinger is voor uiteenlopende doelgroepen. Zo zijn er ook collecties gericht op kinderen. Bijvoorbeeld de Eijffinger Rice 2 collectie, vol met kleuren en prints. Of voor de dierenliefhebbers de Wallpower Junior collectie. Hierbij kun je kiezen uit lieve pandaberen aan de muur of juist een stoere tijger. Ook is de collectie in samenwerking met Pip Studio geliefd bij de kleintjes. Voor elke wens is er wel iets te vinden, van drukke prints tot effen pastel kleuren.  

Voor ieder wat wils

Niet alleen de collecties voor de kids zijn populair. De Eijffinger Bold collectie is namelijk ook zeer gewild. Deze collectie bestaat uit tijdloze ontwerpen met strakke lijnen, dynamische patronen en harde kleuren. Het behang is stoer en tegelijkertijd chic. Ben je toch niet van de harde kleuren maar wil je ook geen saaie muur? Eijffinger bewijst met hun Black & Light collectie dat zwart en wit aan de muur niet gelijk saai hoeft te zijn. Bij deze collectie bestaat het behang uit elegante patronen, pakkende teksten en ruwe prints. 

 

 

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook