LAB PAINT

Hoogwaardige, duurzame verf van LAB PAINT

LAB PAINT verf kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Bij het kopen van de prachtige, kwalitatieve en duurzame verf van LAB PAINT, steun je direct een goed doel. Hiermee maak je de wereld iets mooier en draag je bij aan het beschikbaar maken van schoon (drink)water. Ontdek het assortiment van LAB PAINT bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn.

Over LAB PAINT

LAB PAINT is anders dan anders. Hoogwaardige, duurzame verf met unieke kleuren in plaats van een alledaags verfmerk. Het assortiment bevat verschillende soorten verf waaronder: LAB Chalk (kalkverf), LAB Rubigo (roestverf) en LAB Cementum (betonlook). Iedere kleur uit de collectie is uniek en vertelt een eigen verhaal. 

Draag bij aan een mooiere wereld: thuis de verf en waar het nodig is schoon (drink)water

Bij aankoop van een product van LAB PAINT steun je gelijk een goed doel: LAB PAINT FOUNDATION. Er zijn wereldwijd meer dan twee miljard mensen voor wie schoon (drink)water niet bereikbaar is. Dit terwijl het een primaire levensbehoefte is. Vaak moeten mensen erg ver lopen voor schoon water en drinken dan maar uit rivieren. Dit water is niet gefilterd, sterk vervuild door afvalstromen en mensen en dieren wassen zich erin. Hierdoor hebben deze mensen grote kans op ernstige en vaak dodelijke ziektes. LAB PAINT FOUNDATION wil waterinstallaties en bijbehorende infrastructuur beschikbaar maken in ontwikkelingslanden om schoon en veilig (drink)water bereikbaar te maken. 

 

 

LAB PAINT gaat voor een duurzame aanpak

Er wordt bij de LAB PAINT FOUNDATION niet alleen geïnvesteerd in waterinstallaties maar ook in voorlichting en bewustwording. Bij de projecten wordt ook altijd geld apart gehouden voor onderhoud en de bevolking draagt zelf ook bij door middel van geld of arbeid. Door deze gedeelde verantwoordelijkheid die is gecreëerd, worden mensen niet volledig afhankelijk van hulp van buitenaf.

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook