The Wool Studio

Verantwoorde vloerkleden van The Wool Studio

The Wool Studio vloerkleden kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

The Wool Studio ontwerpt vloerkleden van de beste kwaliteit met unieke en tijdloze designs. Ontdek de prachtige vloerkleden van The Wool Studio bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn.

Over The Wool Studio

Passie voor natuurlijke materialen staat voor The Wool Studio vanaf het begin centraal. Het merk wil verantwoorde vloerkleden maken op zowel ecologisch als sociaal vlak. Daarom bestaat de collectie garen dan ook uit diverse natuurlijke grondstoffen. Bij de productie van vloerkleden worden verschillende technieken gebruikt, onder andere met de hand knopen, tuften en injecteren. In het assortiment is keuze uit ruim honderd kleuren waarin combinaties mogelijk zijn. 

Verbinding

The Wool Studio probeert verbinding te leggen met binnen en buiten door de vloerkleden. Het vinden van een nieuwe energie en een frisse wind. Deze verbinding is alleen mogelijk met het hoogste kwaliteitsniveau, in alle onderdelen van de productie. Zo worden alleen de beste materialen gebruikt in de vloerkleden. De wol uit Nieuw-Zeelands zorgt voor luchtige vloerkleden die welzijn en ontspanning bevorderen. Elke ruimte krijgt een warme sfeer van integer mohair en elegant zijde creëert een gevoel van luxe. 

 

 

Samenwerken met toewijding

In elke stap van het creatieproces is The Wool Studio betrokken, van het garen tot aan de oplevering van de designs. Hierbij is nauwe samenwerking met fabrikanten, architecten, interieurontwerpers en natuurlijk de klanten. Iedere partij wordt langs het assortiment van kleuren, vormen en materialen begeleid tot het perfecte ontwerp. 

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook