Artelux

De kracht van elegante, rijke en sfeervolle Artelux gordijnstoffen

Advies over Artelux

Artelux gordijnen kopen in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Artelux presenteert bij Den Ouden Wonen & Projecten een complete collectie gordijnstoffen. Oneindige variaties in kleuren, materialen en patronen en gebruik van natuurlijke materialen. Zo brengt Artelux sfeervolle gordijnen voor iedereen binnen handbereik.

Gordijnontwerp door Artelux bij Den Ouden Wonen & Projecten

Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties. Van natuurlijk of subtiel tot contrasterende kleuren en bijzondere details. Het kleurenpalet is zelfs afgestemd op tinten bij toonaangevende verfleveranciers. Zo combineer je nog eenvoudiger de gordijnen bij de rest van jouw woning.

Den Ouden Wonen & Projecten helpt je graag de mooiste dessins te vinden voor jouw interieur.

Gordijnen van hoogwaardige materialen van Artelux in Mijdrecht

Natuurlijke materialen vormen prachtige accenten in elke woning. Vandaar dat Artelux altijd gordijnstoffen in de collectie opneemt met natuurlijk ogende structuren en kleuren. Daarnaast selecteert het merk de grondstoffen zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid. Zo heb je jarenlang plezier van jouw mooiste gordijnen.

Interieuradvies over Artelux gordijnen in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

De specialisten van Den Ouden Wonen & Projecten helpen je graag om de mooiste kleuren en materialen in huis te combineren. Samen creëren we jouw persoonlijke woonstijl. Kom inspiratie opdoen in onze showroom op in Mijdrecht.

Artelux bij Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Gordijnstoffen
Vouwgordijnen

interieuradvies

Den Ouden Wonen & Projecten, jouw Artelux specialist in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn.

Den Ouden Wonen & Projecten is dé Artelux specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Artelux gordijnstoffen, vouwgordijnen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij maken de gordijnen perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook