Arte

Luxe behang van Arte

Arte behang kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Arte staat bekend als luxe en trendy met innovatieve en speciale texturen en designs. Maak bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn kennis met het gewilde Arte Facet behang of een van de andere geweldige ontwerpen.

Wat is Arte Behang?

Arte behang staat internationaal bekend als luxe behangmerk om de innovatieve en unieke designs in hun collecties. Het behang wordt gekenmerkt door rijke texturen en materialen, speciale patronen en illusies. Er wordt bij Arte graag geëxperimenteerd met de nieuwste technieken en met natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. Een intern team van ervaren ontwerpers ontwikkelt twee keer per jaar een nieuwe collectie. Bij deze producten is het van belang dat ze vernieuwend, trendbepalend en van uitstekende kwaliteit zijn.

Familiebedrijf

De familie Desart startte in 1981 het bedrijf Arte behang. Inmiddels worden de behangen van Arte in meer dan 80 landen verspreid over de hele wereld gebruikt. Een groot deel van de producten uit de collecties wordt intern gefabriceerd in Zonhoven in België aan de hand van milieuvriendelijke procedures. De rest van de producties wordt toevertrouwd aan een externe partij met dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen.  

 

 

Arte Facet behang

Het populairste product van Arte is het Facet behang. Dit behang is onderdeel van de Arte Monsoon collectie. Deze collectie bestaat uit zes verschillende ontwerpen geïnspireerd op de biodiversiteit van tropische regenwouden.

Het Facet behang bevat verrassende patronen met onregelmatige veelhoeken. De illusies van reliëf sluiten perfect aan in elk interieur. De combinatie van lichtinval en de lijnen van reliëf, bedrukt in verschillende richtingen, zorgt voor een sensationeel en levendig geheel.

Gouden Arte Behang

Het aanbod van goud behang bij Arte is zeer uitgebreid. Populair is bijvoorbeeld het tropische Arte Musa behang. Een prachtig ontwerp van de bladeren van de bananenboom. Meer op zoek naar geometrie? Misschien is Arte Scale dan iets voor jou. Een sierlijk patroon dat helemaal is uitgesneden met de hand. Den Ouden Wonen & Projecten is officieel Arte dealer en in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn is de volledige collectie te vinden.

 

 

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook