Parket kopen? Den Ouden Wonen in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn is expert op het gebied van vloeren

De keuze voor de juiste vloer kan best lastig zijn. Den Ouden Wonen heeft een grote verscheidenheid aan parketvloeren in de aanbieding. Hout is warm, gezellig en duurzaam. We vertellen je graag meer over de voordelen van parket. Wil je het met eigen ogen zien? Kom dan bij ons langs in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn.

Image slide

Duurzaam parket koop je in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Den Ouden Wonen beschikt over een uitgebreide collectie lamelparketvloeren. Onze specialisten nemen graag de tijd voor je om de juiste lamelparketvloer uit te kiezen, te adviseren over het gebruik, de verzorging en de diverse mogelijkheden om de vloer te leggen.

Hierdoor kan de vloer in jouw woning het gewenste karakter en sfeer krijgen.

Met een bijgeleverd schriftelijk onderhoudsadvies weet je precies welke verzorging jouw lamelparketvloer nodig heeft en garanderen wij dat je jarenlang plezier hebt van jouw vloer. Bij Den Ouden Wonen in Mijdrecht vertellen we er graag meer over.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Voordelen van parket van Den Ouden Wonen

Een lamelparketvloer heeft als groot voordeel ten opzichte van een echt massief houten vloer dat deze vaak ook geschikt is voor vloerverwarming.

Dankzij de constructie van verlijmde lagen is lamelparket duurzamer en vriendelijk voor je portemonnee.

Wil je meer weten over parket, kom dan langs bij [bedrijfsnaam]] in Mijdrecht. We vertellen je graag meer.


Laat je inspireren

Beste tips en advies door ervaring met houten vloeren

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren en kunnen je goed adviseren. Ook als je de vloer iets extra’s wilt geven door een apart patroon in jouw vloer te benadrukken of een combinatie wilt maken met trendy Marokkaanse cementtegels, kunnen we je adviseren.

Het plaatsen van een houten vloer is echt vakwerk. Wij hebben ervaren parketleggers in dienst, die zorgvuldig werken en oog hebben voor detail. Het resultaat: een strak gelegde vloer. Met de juiste plinten erbij wordt jouw vloer zo een echte eyecatcher.

Kom gerust eens langs bij Den Ouden Wonen die bekend staat in de hele regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn.


Maak een afspraak met Den Ouden Wonen

Vernieuw je parket door met schuren en oliën

Heb je al jaren een houten vloer liggen en heeft de houten vloer dringend een opknapbeurt nodig? Laat jouw lamelparket dan schuren en opnieuw in de olie zetten. Als je dit aan ons verlaat weet je zeker dat het vakkundig en stofvrij gebeurt.

De voordelen van het stofvrij schuren van houten vloeren en parketvloeren:

-Beter voor jouw gezondheid.
- Gunstig voor mensen met een allergie.
- Huis onder het stof is verleden tijd.
- Geen grote schoonmaak achteraf.
- Meubels hoeven niet te worden afgedekt.
- Beter voor het milieu en betere luchtkwaliteit binnenshuis.
- Mooier eindresultaat van uw houten vloer.

Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak bij Den Ouden Wonen in Mijdrecht.


Afspraak maken met Den Ouden Wonen

Parket op vloerverwarming en vloerkoeling

Steeds meer van onze klanten kiezen voor de comfortabele combinatie van een parketvloer en vloerverwarming of vloerkoeling, al dan niet in combinatie met een warmte-win installatie. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan meer informatie over wat mogelijk of verstandig is, bij toepassing van een dergelijke combinatie. Als parketspecialist hebben wij verstand van dergelijke zaken en in onze showroom zullen wij u natuurlijk uitgebreid informeren.


Meer informatie