Onderhoudsmiddelen nodig? Den Ouden heeft wat u zoekt op het gebied van onderhoud voor uw vloer!

Koop u onderhoudsmiddelen voor uw vloer bij Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Wij leggen niet alleen de vloer, maar voorzien u ook van onderhoudsmiddelen voor de verzorging. Als u net een nieuwe vloer heeft, wilt u deze zo lang mogelijk mooi houden en daarom is onderhoud zo belangrijk! Met de juiste middelen houdt u uw vloer langdurig als nieuw.

 

Langdurig gebruik, dat realiseer je met onderhoud.

Onderhoud, elk product heeft het nodig. Het is voor veel producten erg belangrijk voor langdurig gebruik en dat geldt ook voor vloeren! Lees hieronder wat voor onderhoud voor de verschillende soorten vloeren belangrijk is.

Houten vloeren 
Houten vloeren zijn levende vloeren. Daarom is goed onderhoud erg belangrijk. Zo kunt u zelf dagelijks met een stofdoek of stofzuiger de vloer afnemen. Dit voorkomt slijtage en waarborgt de kwaliteit. Daarnaast kunt u, periodiek, met de juiste onderhoudsmiddelen de vloer afnemen. Voor de juiste middelen vraagt u om advies, want wij hebben ze!

PVC Vloeren
PVC vloeren hebben het comfort van makkelijk schoonmaken. Om deze reden kunt u dagelijks onderhoud verrichten door te stofzuigen of te dweilen. Daarnaast hebben wij verschillende onderhoudsproducten voor bijvoorbeeld beschadigingen of grondige vlekken. Vraag ons gerust om advies!

Vinyl en marmoleum vloeren
Beide vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden doormiddel van stofzuigen en dweilen. Verder zijn er voor beide vloeren specifieke middelen die vlekken of beschadigingen kunnen verhelpen. Vraag ons gerust om advies! 

Tapijt vloeren
Tapijten zijn ontzettend mooi en comfortabel en gemakkelijk schoon te houden met stofzuigen. Echter is de angst een vlek in het tapijt, maar ook hiervoor zijn diverse middelen. Vraag ons gerust om advies en gebruik de juiste middelen om uw tapijt als nieuw te houden!

Toch liever iemand die het onderhoud voor u uitvoert? Den Ouden helpt u verder!

Sommige onderhouds klussen vereisen meer kennis dan u denkt. Daarom voorzien wij van Den Ouden ook uw onderhoudsklussen! Denk bijvoorbeeld aan het opschuren en opnieuw lakken van een houten vloer. Hier komt veel werk bij kijken en daarom doen wij dit graag voor u. Maak een afspraak en wij helpen u verder!