Image slide
Verrijk je eigen stijl en interieur met Den Ouden Wonen
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies, vakmanschap en service bij Den Ouden Wonen
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Laminaat bij Den Ouden Wonen
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie
  1. Home breadcrumb
  2. Vloeren breadcrumb
  3. Laminaatvloeren

Laminaatvloeren in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door sterk verbeterde productie- en fototechnieken kan je kiezen uit de meest levensechte laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling. De nerven en noesten die je in een echte houten vloer mag verwachten, ziet u ook bij laminaat en kliklaminaat. Ook is het leggen van een laminaatvloer een stuk eenvoudiger geworden en is kliklaminaat zelfs makkelijk mee te verhuizen naar een nieuwe woning.


Den Ouden Wonen is de specialist voor Laminaatvloeren in Mijdrecht. Wij hebben vele ruimtes voorzien van prachtige laminaatvloeren in de regio Mijdrecht. Is jouw laminaatvloer aan vervanging toe of ben je opzoek naar een nieuwe laminaatvloer? Dan ben je bij Den Ouden Wonen aan het juiste adres.Maak een afspraak voor interieuradvies

De voordelen van laminaat op een rij

- Er is keuze uit ontzettend veel kleuren en dessins

- Betaalbaar

- Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

- Kleurvast

- Vocht- en krasbestendig

- Lange garantieperiode (tot 25 jaar)


Laat je inspireren

Het belang van een goede ondervloer

Veel mensen bezuinigen op de ondervloer. Niet doen! Je kan nog zo’n goede laminaatvloer hebben aangeschaft, als de ondervloer slecht is zal je waarschijnlijk minder lang plezier hebben van jouw vloer. Zonde en niet nodig. De keuze voor het type ondervloer hangt onder andere af van de ondergrond. Den Ouden Wonen kan je adviseren bij het kiezen van een geschikte ondervloer.


Maak een afspraak met Den Ouden Wonen

Zelf laminaat leggen of laten leggen?

Een laminaatvloer is eenvoudig zelf te leggen, zeker de lijmloze kliksystemen. Tegenwoordig is er veel informatie te vinden over het leggen van laminaatvloeren.

Uiteraard is het ook mogelijk dat je de vloer laat leggen. Den Ouden Wonen kan je hiermee ontzorgen, dat scheelt niet alleen tijd maar wellicht ook ergernis.

Den Ouden Wonen heeft ervaren, vakbekwame vloerleggers in dienst zodat je altijd verzekerd bent van een mooi eindresultaat.

Plinten bij Den Ouden Wonen in Mijdrecht

Plinten maken een vloer af! Je kan kiezen uit verschillende soorten en maten. In de showroom van Den Ouden Wonen kan je de plinten bekijken. Het bevestigen van de plinten is in principe niet moeilijk, maar je moet wel over het juiste gereedschap beschikken zoals een plintenknipper en verstekbak.

Kom langs in onze showroom! Wij nemen je graag mee door de collectie en laten je zien wat er allemaal mogelijk is. Ook denken wij graag met je mee over welke vloer een mooie uitstraling zal hebben in jouw woning of bedrijfspand. Hoe combineren we de juiste laminaatvloer met een stijlvolle plint? Dit zal jouw vloer net dat stukje extra geven in de woning, waar je naar op zoek was.

Onze specialisten nemen graag de tijd voor je, om samen met jou de juiste laminaatvloer uit te kiezen. Wil je meer informatie? Neem contact op met Den Ouden Wonen in Mijdrecht.


Maak een afspraak met Den Ouden Wonen