Houten vloeren bij Den Ouden Wonen & Projecten

Een houten vloer met karakter bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Wil je een vloer met karakter? Ga dan voor een houten vloer. Iedere plank is anders en dat geeft een unieke uitstraling. Zo zorgt een donkere houten vloer voor warmte in huis en straalt een lichte juist levendigheid uit. Hout is een natuurproduct en hiermee breng je de natuur, en de charme daarvan, in huis. Met de juiste behandeling gaat je vloer lang mee. Sterker nog, een van de kenmerken van hout is dat het met de tijd steeds mooier wordt. Dat je kunt zien dat op de vloer is geleefd, geeft de houten vloer juist extra karakter. Bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn vertellen je graag alles wat je wilt weten over de houten vloer, het plaatsen ervan en over het onderhouden.  

 

Plaatsing van een houten vloer

De perfecte houten vloer gevonden? Bij Den Ouden Wonen & Projecten wordt ervoor gezorgd dat de vloer vakkundig wordt geplaatst. De vakmensen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn zijn experts op het gebied van houten vloeren en weten exact waar op gelet moet worden. Op al je wensen kan worden ingespeeld. Bij het kopen van de houten vloer wordt al het fundament gelegd voor een fantastisch eindresultaat. Het maakt niet uit of je kiest voor een zwevende of verlijmde vloer, voor beide opties zorgen wij voor het allerbeste resultaat.

Houten vloer onderhouden

Een houten vloer gaat jaren mee, als er goed voor de vloer wordt gezorgd tenminste. Het onderhouden komt vooral aan op het schoonhouden van de vloer. Door te stofzuigen verklein je de kans op beschadiging, hoewel dweilen ook een prima optie is. De houten vloer blijft al helemaal lang mooi door de vloer jaarlijks te oliën. Bovendien bescherm je de houten vloer hiermee tegen slijtage. Ook is het mogelijk om met olie je vloer een andere kleur te geven. En is het echt tijd voor een goede opknapbeurt? Dan wordt aangeraden om de vloer te schuren. Omdat de planken behoorlijk dik zijn, is het mogelijk om dit meerdere keren te doen. Natuurlijk kun je het onderhoud ook gewoon aan Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn overlaten of uitgebreider advies aanvragen.