Den Ouden Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Gietvloeren bij Den Ouden Wonen

Wij verwerken producten van Arturo Unique Flooring, de specialisten voor kunstharsvloeren. Een Arturo vloer zorgt voor de warmte en de sfeer die je echt het gevoel geven dat je thuiskomt. Natuurlijk voldoet een Arturo vloer aan de praktische eisen van een goede woonomgeving.

Zo is een Arturo vloer bijvoorbeeld te combineren met vloerverwarming en in esthetisch opzicht met de kleuren en vormgeving van het huis als geheel en de individuele ruimtes.

Arturo vertaalt kennis van gietvloeren in stijl, met oog voor detail en passie voor design.


Maak een afspraak

Arturo Studio

Arturo biedt maximale ruimte voor het vertalen van je wensen in een geheel eigen vloerconcept.

Verschillende technieken kunnen in de het Arturo Studioplan worden gebruikt om aan te sluiten bij je wensen. Gietvloeren die in verschillende kleuren gegoten worden, een gietvloer ingestrooid met een Arturo flakes of toepassingen met de diverse Arturo Decofolies.

Arturo vloerconcepten die zijn gerealiseerd worden voorzien van een signatuur en certificaat van echtheid.


Neem contact op met ons

Arturo Color Collection

Met de vloer leg je de basis voor je persoonlijke werk- en woonomgeving. Kleur speelt daarbij een hoofdrol. Kleur roept emotie op, zorgt voor de juiste beleving en creëert een stijl die bij je past.


Kies uit tachtig trendkleuren

Een nieuwe vloer kiezen, in de juiste kleur, dat doe je niet zomaar even. Het gaat immers om je persoonlijke leef- of werkomgeving. Arturo wil graag voor iedere wens en elke stijl passende mogelijkheden creëren. Daarom volgen ze de wereldwijde trends in kunst, cultuur, design en interieur op de voet.

Arturo Concreta

Arturo Concreta cementgebonden gietvloeren geven het interieur een stoere basis. Perfect te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Of wat dacht je van een match met een landelijk interieur en natuurlijke materialen?

Kortom ‘match your style’ op deze stoere gietvloer met een natuurlijke uitstraling.

Toepassingen gietvloeren

Onderwijsinstellingen, woonhuizen, werkomgevingen van kantoren tot industrieel, nutsvoorzieningen en zorg, openbare gelegenheden als horeca en parkeergarages, winkels, autodealers en garagebedrijven, toonzalen, musea... uit het letterlijk ongelimiteerde scala aan toepassingsmogelijkheden voor Arturo is deze selectie slechts een hele kleine, maar wel een inspirerende greep.

De grote merken van Den Ouden Wonen

Bij Den Ouden Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Holland Haag