Vouwgordijnen bij Den Ouden Wonen & Projecten

Vouwgordijnen bij Den Ouden Wonen & Projecten

 

✔ Verschillende stoffen  ✔ Elektrische bediening  ✔ Vakkundige montage

Een vouwgordijn valt op. Al is het alleen al om de prachtige horizontale plooi. Den Ouden Wonen & Projecten heeft een ruime collectie vouwgordijnen in diverse kleuren en met karakteristieke structuren en dessins. Behalve dat je met een vouwgordijn een elegante raamdecoratie in huis haalt, levert het je ook praktische voordelen op. Je bepaalt zelf bijvoorbeeld de mate van privacy en de hoeveelheid zonlicht in je kamer. En omdat de gordijnstoffen er in verschillende transparanties zijn, kun je het vouwgordijn in zowel de woonkamer als slaapkamer ophangen. 

Jouw vouwgordijn op maat

Waar ga jij het vouwgordijn ophangen? Hoe groot of klein je raam ook is, vouwgordijnen zijn er voor elk raam. Je geeft het vouwgordijn zelf het uiterlijk dat bij je woonstijl past. Zo kun je gaan voor een moderne look met baleinen of voor een wat nonchalante uitstraling zonder baleinen. Er valt in ieder geval veel te kiezen als het gaat om je vouwgordijn. Natuurlijk helpen onze interieurstylisten je daarbij. Zij besteden ook veel aandacht aan de afwerking. Van een robuuste houten onderlat tot aan een unieke bies en van subtiele stiksels tot aan stoere ringen. Laat je inspireren in onze showroom.

Verduisterende en transparante vouwgordijnen

Of je nu kiest voor een vouwgordijn van een dikke gordijnstof of van een stof met verduisterende coating, met een verduisterend vouwgordijn zorg je voor privacy en warmteregulering. Ideaal voor op je slaapkamer bijvoorbeeld. Wil je een vouwgordijn in de woonkamer of in de keuken, dan raden wij je een lichtdoorlatend vouwgordijn aan. Je geniet van de lichtinval, terwijl je ook nog je privacy hebt. En het transparante vouwgordijn? Die hang je op als je maximaal wilt genieten van het zonlicht. Vraag onze specialisten naar de beste oplossing voor jouw kamer.

Elektrische vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen met een ketting of koord. In een handomdraai zorg je voor zonlicht in huis of voorkom je juist dat het felle licht naar binnen schijnt. Maar we maken het nog veel gemakkelijker voor je. Met een draadloos systeem bedien je het vouwgordijn op afstand. Je hoeft er je stoel of bed dus niet voor uit te komen. Een afstandsbediening of een handige app op je smartphone? Den Ouden Wonen & Projecten heeft verschillende opties voor jouw elektrische raamdecoratie.

Vouwgordijnen kopen in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn?

De grote merken van Den Ouden Wonen & Projecten

Bij Den Ouden Wonen & Projecten verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook