Twist Rolgordijnen kopen? Den Ouden Wonen & Projecten is dé raamdecoratie specialist

Luxaflex® Twist rolgordijnen kopen in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Luxaflex® biedt vele soorten raamdecoratie en daarnaast diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Twist® Rolgordijnen van Luxaflex® kopen? Kom bij ons in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn een kijkje nemen

Met Twist® Rolgordijnen maak je een statement in huis. Twist® rolgordijnen zijn rolgordijnen met twee lagen stof die bestaan uit horizontale banen. Deze banen zijn om en om transparant. Deze banen zijn ten opzichte van elkaar te schuiven. De opties die je daarmee krijgt zijn: open, half open en gesloten.

Op die manier bepaal je precies lichtinval en privacy in de ruimte. Daarmee zet je gelijk de sfeer neer die je voor ogen had.

In de showroom van Den Ouden Wonen & Projecten laten wij je graag de laatste collectie zien. Je bent welkom in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn voor een deskundig advies.

Twist® Rolgordijnen in vele maten, kleuren en dessins

Twist® Rolgordijnen zijn te koop in verschillende uitvoeringen. Je kunt dus altijd het statement vinden dat jij in je interieur wilt maken. Zo zijn er behalve de stijlvolle stroken ook verschillende speelse dessins te koop. Dit dessin verandert op het moment dat je de banen over elkaar heen schuift.

Hierbij kun je natuurlijk uit veel kleuren kiezen. Wordt jouw raamdecoratie een opvallende eye-catcher of is het afgestemd op je eigen interieur.

Ontdek de Twist® collectie bij Den Ouden Wonen & Projecten!

Veilige bediening van Luxaflex® Twist® Rolgordijnen

Qua bediening van de Twist® Rolgordijnen zijn er vele mogelijkheden. Behalve bediening via een koord is het mogelijk om te kiezen voor elektrische bediening. Nog een niveautje comfortabeler is bediening via Powerview. Op die manier bedien je de raamdecoratie met een mobile device, zoals een telefoon of een tablet.

Dit is ook een zeer veilige optie als je kinderen hebt, je loopt geen kans op verstrikking in een koord.

Wil je meer informatie over de Twist® Rolgordijnen? Kom dan eens langs bij Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn. We vertellen er graag meer over.

Twist® Rolgordijnen op maat

Den Ouden Wonen & Projecten komt graag bij je langs om de ramen op te meten. Op die manier ben je verzekerd van Luxaflex® op maat.

Kom gerust eens bij ons in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn langs om meer te horen over alle mogelijkheden die we hebben. We staan graag voor je klaar met advies.

'Gegarandeerd raamdecoratie op maat'

De grote merken van Den Ouden Wonen & Projecten

Bij Den Ouden Wonen & Projecten verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook