Pure & Original

De beste kwaliteit verf van Pure & Original

Pure & Original verf kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Pure & Original heeft een grote collectie met prachtige kleuren van duurzame, ecologische en vegan verf. Voor elk oppervlak dat je wil schilderen is een geschikte verf. Kom langs bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn om het uitgebreide assortiment te ontdekken.

Het ontstaan van Pure & Original

Pure & Original is een Nederlands verfmerk, opgericht door Erwin Floor in 2006. Hij was geïnspireerd door de wanden van Vlaamse, landelijke huizen bij het bouwen van zijn eigen huis. Deze wanden hadden een intensieve, donkere kleuren en een aaibaarheidsfactor. Dit bleek echter niet verkrijgbaar in Nederland. Erwin kwam in contact met de fabriek in België, waar deze verf wel gemaakt kon worden. Een tijdje later arriveerden de eerste verfpotten en dit stelde niet teleur, de eerste strepen met de verf van Pure & Original waren gezet. 

Groot assortiment

Pure & Original heeft ontzettend veel mogelijkheden met meer dan 180 verschillende kleuren, 5 soorten voorbereidende producten, 7 soorten verf en 3 soorten afwerkende specials. De verf is de afgelopen jaren heel erg verbeterd en uitgebreid en is toepasbaar op onder andere wanden, vloeren, deuren en meubels. De meest bekende producten zijn de Fresco kalkverf, Classico krijtverf en de Marrakech Walls. Maar dankzij het brede assortiment dat Pure & Original te bieden heeft, is er voor iedereen een combinatie die naar jouw wens is.

 

 

Duurzaamheid

Het merk Pure & Original staat voor de beste kwaliteit en daar horen de beste materialen bij. Zo zijn alle producten op waterbasis en zijn ze gekleurd met volledig natuurlijke en organische pigmenten. Daarnaast heeft de verf ook het laagste mogelijke VOS-niveau en is soms zelfs helemaal vrij van VOS. Dit maakt de verf naast duurzaam ook vegan en dierproefvrij. De verf van Pure & Original wordt op een ethische manier geproduceerd in België en het kwaliteitsniveau is hoog. Dit met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk in gedachten. De verf draagt bij aan een positief binnenklimaat en is veilig voor de lucht die wordt ingeademd. Het is zelfs geschikt voor mensen met een allergie.

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook