Farrow & Ball

Ambachtelijke Engelse verf van Farrow & Ball

Farrow & Ball verf en behang kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Farrow & Ball is een kwalitatief verf- en behangmerk, ontwikkeld en geproduceerd in Engeland. Met verrassende, authentieke en intense tinten is de kleurencollectie zeer uniek. Ontdek zelf de klassieke, onderscheidende muurverven en behangen van Farrow & Ball bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn.

Over Farrow & Ball

Farrow & Ball is een Brits merk met ambachtelijke verf en behangpapier. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis. In 1946 werd het opgericht door de Britse John Farrow en Richard Ball. Door de diepe passie van deze Engelsmannen wordt de verf vandaag de dag nog steeds volgens het originele recept gemaakt. Dit aan de hand van eeuwenoude methoden en de beste ingrediënten en kan dus echt vakmanschap genoemd worden. 

Behang voor ieder interieur

Het team van bekwame vakmensen bij Farrow & Ball verleggen continu hun grenzen om de nieuwste looks voor uw interieur te brengen. In de collecties behang vind je subtiele florals en zachte kleuren, verrassende strepen en minimalistische designs. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid assortiment. Voor een trendy gevoel geïnspireerd op de Japanse prenten uit de 19e eeuw, kies je voor de collectie ‘Bamboo Papers’. Hierin vind je kleurenpaletten met een groot contrast in blokgedrukte, natuurlijke ontwerpen. Deze collectie is perfect voor een dramatisch uitziende muur. Voor een meer verfijnd en eigenzinnig gevoel met ingewikkelde ontwerpen, patronen met stippen en frisse kleuren, is de ‘Prim & Proper’ collectie. 

 

 

Verfassortiment

Bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn vind je een zeer uitgebreid assortiment van de verf van Farrow & Ball. Dit merk is een begrip op het gebied van verf. De verf bevat een hoog niveau aan pigmentrijk hars waardoor een impressieve kleurintensiteit ontstaat. Alle verven van Farrow & Ball zijn reukarm en drogen snel. De verfkleuren herken je aan hun opvallende namen, deze hebben altijd een koppeling naar het verleden en de plaats Dorset. 

Duurzaamheid

Wat de verf van Farrow & Ball nog meer zo speciaal maakt is de zorgvuldige omgang met het milieu. De verf is watergedragen en daarmee dus milieuvriendelijk. Hierdoor is het mogelijk om de verf ook buiten te gebruiken en dus dier- en kindvriendelijk. 

 

 

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook