Brink & Campman

Laat de ruimte stralen met een vloerkleed van Brink & Campman

Brink & Campman vloerkleden kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Brink & Campman heeft vloerkleden van topkwaliteit met prachtige kleuren en designs. Ontdek de uitgebreide collectie vloerkleden van Brink & Campman bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn.

Over Brink & Campman

Brink & Campman maakt al 125 jaar vloerkleden. Deze kleden zijn ontstaan door een mix van ambacht, creativiteit en duurzaamheid. De passie voor nieuwe, eindeloze mogelijkheden en mooie garens zorgen voor motivatie om unieke en innovatieve vloerkleden te ontwerpen en produceren. Brink & Campman is continu op zoek naar vernieuwing en gebruiken hier technieken en kwaliteiten van over de hele wereld voor. Dit is terug te zien in de veelzijdige collectie aan vloerkleden van Brink & Campman. Er is zicht op het proces door het produceren in eigen fabriek en hierdoor ontstaat de hoogwaardige kwaliteit.

Design studio

De vloerkleden worden in een eigen design studio gecreëerd, ook wel het hart van Brink & Campman. De ontwerpers maken hier de mooiste, meest unieke en trendy collecties. Er wordt gewerkt met passie en creativiteit maar tegelijkertijd ook vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit. 

 

 

Handgemaakte vloerkleden

Het designteam van Brink & Campman combineert traditionele technieken aan moderne en tijdloze designs. Voor de vloerkleden wordt een mix van de beste Nieuw-Zeelandse en Tibetaanse wol gebruikt. Het bedrijf werkt nauw samen met vaste partners in Nepal en India. Hier worden de kleden met de handknoop samengesteld en met de hand getuft. Vanzelfsprekend wordt er zorgvuldig gecontroleerd op kinderarbeid, waar Brink & Campman natuurlijk niet achterstaat. 

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook