Allure

Kasten op maat van Allure

Allure kasten kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Allure staat bekend om het gemak en de prachtige uitstraling van hun maatwerk kasten. Geen enkele smalle ruimte of een schuin dak is een probleem dankzij deze kasten. De beschikbare ruimte wordt hierdoor maximaal benut en dat in de stijl die bij u past. Kom langs bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn voor de op maat gemaakte kasten van Allure.

Over Allure

In 2007 startte Allure kleinschalig maar door stijgende vraag groeide het bedrijf snel. Allure ontwerpt maatwerk kasten met veel opslagruimte zodat in iedere ruimte de perfecte kast staat. Of het nou gaat om een schuin dak of een smalle overloop, Allure kasten biedt een passende opstelling.

Kwaliteit, vakmanschap en betrokkenheid

Jouw droomkast op maat gemaakt, daar zet Allure zich voor in. De vakmensen maken elke dag opnieuw unieke kasten met houtproducten van uitstekende kwaliteit, prachtige decors en structuren en meubelbeslag van de beste kwaliteit. Allure heeft een open leercultuur waarin kennis wordt gedeeld en verbeterpunten besproken worden. Zo blijft iedereen de lat steeds hoger leggen en blijft Allure groeien in vakmanschap.

 

 

Het proces van op maat gemaakte kasten

Wat Allure onderscheidt van andere merken is dat elke kast tot in detail op maat is gemaakt. Het merk streeft naar perfectie en dat wordt gedaan door handwerk. Het beheer van het productieproces is in eigen handen en dit wordt iedere dag geïnnoveerd en geperfectioneerd. Daarom kun je jarenlang genieten van je kast van Allure. Dit creatieve en toffe proces start al in de winkel. Hier wordt de droomkast ingetekend en door middel van een levendige 3D impressie tot leven gebracht. Zo heb je meteen een goed beeld van het uiteindelijke resultaat en kunnen er nog aanpassingen worden gedaan. Als het ontwerp en de maatvoering definitief is, begint de productie van de kast. De materialen worden tijdens dit proces helemaal op maat gemaakt in de eigen fabriek met technieken van topkwaliteit. Alle onderdelen worden na het verzamelen netjes en veilig ingepakt en is de kast klaar voor montage. Nu is het tijd voor een van de vakmannen van Allure om op de vooraf afgesproken datum langs te komen om de kast te monteren. De droomkast wordt gereinigd en is klaar voor gebruik.

Over Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van een op maat gemaakte kast. Wij bieden persoonlijk interieuradvies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw ruimte en behoeften. Onze ontwerpers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wij kijken graag samen in onze showroom in Mijdrecht naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook