Houten vloer kopen? Kom naar Den Ouden Wonen & Projecten!

Parket van Lieverdink

Wilt u inspiratie opdoen en ontdekken welke houtsoort het mooiste bij uw interieur past? Kiest u qua patroon voor een visgraat, een Hongaarse punt of een ander legpatroon? De Lieverdink Parketnavigator biedt u – in samenwerking met Den Ouden – de mogelijkheid om vloeren in te passen in foto’s van bestaande interieurs of in een foto van uw eigen interieur. U kunt naar hartenlust combineren en komt gemakkelijker tot een duidelijke keuze.

Bent u benieuwd naar uw nieuwe vloer in uw eigen interieur? Maak een afspraak.

Parket op vloerverwarming en vloerkoeling

Steeds meer van onze klanten kiezen voor de comfortabele combinatie van een parketvloer en vloerverwarming of vloerkoeling, al dan niet in combinatie met een warmte-win installatie. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan meer informatie over wat mogelijk of verstandig is, bij toepassing van een dergelijke combinatie. Als parketspecialist hebben wij verstand van dergelijke zaken en in onze showroom zullen wij u natuurlijk uitgebreid informeren.

Kleur en ruimte

Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in uw interieur, kies dus zorgvuldig. Kleur, zonlicht en de ruimte oefenen een grote invloed op elkaar uit. De kleuren van de houten vloer, het plafond en de muren hebben optisch een grote impact op hoe u een ruimte ervaart. Zo kunt u een ruimte optisch groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of juist warmer maken. Een parketvloer kiest u niet alleen om praktische redenen of omdat u een bepaalde voorkeur voor een kleur heeft. Bij de keuze van een kleur is het namelijk vooral verstandig rekening te houden met het gewenste totaalbeeld, in combinatie met de invloed van de al bestaande / geplande kleurelementen in uw interieur. Het geheel moet een persoonlijke, eigen sfeer krijgen. Dat vereist voor ieder interieur een specifieke aanpak.

Olie, was of lak?

Meestal is de vloerafwerking afhankelijk van de gewenste uitstraling. Maar ook de wijze van onderhoud en schoonmaak die periodiek moet worden toegepast bij de gekozen vorm is van belang. Tevens zijn er houtsoorten die minder geschikt zijn voor één van de drie afwerkingen; of die in een dergelijk geval juist erg veel onderhoud vergen.

De grote merken van Den Ouden Wonen & Projecten

Bij Den Ouden Wonen & Projecten verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook