Overgordijnen kopen? Den Ouden Wonen & Projecten is expert op het gebied van overgordijnen op maat gemaakt!

Koop uw overgordijnen bij Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Gordijnen maken de ruimte pas echt compleet. Maar waarom alleen voor een gordijn kiezen als de combinatie met een overgordijn nog mooier is? Een overgrodijn geeft niet alleen meer sfeer en warmte aan de ruimte, maar werkt ook nog eens isolerend voor warmte en geluid. Je woonkamer, slaapkamer of eetkamer is pas echt compleet met een overgordijn. Benieuwd naar onze collectie? Neem contact op en maak een afspraak! 

Overgordijnen bij Den Ouden op maat gemaakt.

Overgordijnen maken, inmeten en plaatsen is maatwerk. Bij Den Ouden weten we dit maar al te goed. Met onze experts voorzien wij u van het juiste advies en wordt de montage zorgvuldig gedaan. 

Ons atelier maakt uw overgordijn op maat, op deze manier is uw overgordijn echt uniek en past het perfect bij uw interieur. Onze grote collectie biedt genoeg variatie zodat er altijd iets passend voor u tussen zit. 

Welke Plooi kiest u? Welke Wave kiest u? En hoe wilt u de ringen? Door de vele mogelijkheden in confectie kunt u alle kanten op. Wij helpen u in het maken van de juiste keuze en geven gepast advies. Maak snel een afspraak!