Gietvloer kopen? Kom naar Den Ouden Wonen & Projecten!

Gietvloeren bij Den Ouden Wonen

Wij verwerken producten van Arturo Unique Flooring, de specialisten voor kunstharsvloeren. Een Arturo vloer zorgt voor de warmte en de sfeer die je echt het gevoel geven dat je thuiskomt. Natuurlijk voldoet een Arturo vloer aan de praktische eisen van een goede woonomgeving.

Zo is een Arturo vloer bijvoorbeeld te combineren met vloerverwarming en in esthetisch opzicht met de kleuren en vormgeving van het huis als geheel en de individuele ruimtes.

Arturo vertaalt kennis van gietvloeren in stijl, met oog voor detail en passie voor design.

BetonDesign van Forbo is een innovatie op het gebied van vloer- en wandafwerking, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonlook als resultaat.

BetonDesign is verkrijgbaar in 10 standaard kleuren: Signal grey, platinum grey, telegrau 1, dusty grey, ash, stone grey, greige, olive, slate en warm white.

Arturo Concreta

Arturo Concreta cementgebonden gietvloeren geven het interieur een stoere basis. Perfect te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Of wat dacht je van een match met een landelijk interieur en natuurlijke materialen?

Kortom ‘match your style’ op deze stoere gietvloer met een natuurlijke uitstraling.

De grote merken van Den Ouden Wonen & Projecten

Bij Den Ouden Wonen & Projecten verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook