Den Ouden Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Ons Team

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.Maak een afspraak

Geef jouw mening over Den Ouden Wonen op klantenvertellen.nl


Wij willen graag weten of alles naar wens is geweest. Wil je daarom jouw ervaring delen?

Klik hier om direct een beoordeling achter te laten!

Stylingadvies bij je thuis

Als extra service bieden wij ook de mogelijkheid dat één van onze stylisten bij je thuis komt. Aan de hand van je woonwensen wordt je thuissituatie bekeken en een plan gemaakt met keuze uit onze ruime collectie.

Onze interieur stylisten volgend de laatste trends op woon- en werkgebied. Zij bezitten uitgebreide kennis en inzicht in het verkrijgen van de gewenste sfeer in jouw interieur.


Contactformulier


De historie van Den Ouden Wonen

De firma Den Ouden wordt inmiddels gerund door de derde generatie. Opgericht in Kockengen maar inmiddels gevestigd in De Ronde Venen, Mijdrecht. Al jaren zijn wij gespecialiseerd woninginrichter en projectstoffeerder in de breedste zin van het woord. Werkzaam vanuit het Groene Hart bedienen wij heel Nederland.

In een pand van 800m2 tonen wij een ruim assortiment in vloerafwerking, muurbekleding, raambekleding en buitenzonwering. Maar ook meubelen van Baan vindt u bij ons. Voldoende om u met veel plezier en toewijding te kunnen ontvangen en adviseren voor de inrichting van uw project en of woning.De grote merken van Den Ouden Wonen

Bij Den Ouden Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Holland Haag