Den Ouden Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Ons Team

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.Maak een afspraak

Styling advies bij je thuis

Als extra service bieden wij ook de mogelijkheid dat één van onze stylisten bij je thuis komt. Aan de hand van je woonwensen wordt je thuissituatie bekeken en een plan gemaakt met keuze uit onze ruime collectie.


Onze interieur stylisten volgen de laatste trends op woon- en werkgebied. Zij bezitten uitgebreide kennis en inzicht in het verkrijgen van de gewenste sfeer in jouw interieur.


Maak vandaag nog een afspraak.


Maak een afspraak

Geef jouw mening over Den Ouden Wonen op klantenvertellen.nl


Wij willen graag weten of alles naar wens is geweest. Wil je daarom jouw ervaring delen?

Klik hier om direct een beoordeling achter te laten!

Contactformulier


De historie van Den Ouden Wonen

De firma Den Ouden wordt inmiddels gerund door de derde generatie. Opgericht in Kockengen maar inmiddels gevestigd in De Ronde Venen, Mijdrecht. Al jaren zijn wij gespecialiseerd woninginrichter en projectstoffeerder in de breedste zin van het woord. Werkzaam vanuit het Groene Hart bedienen wij heel Nederland.

In een pand van 800m2 tonen wij een ruim assortiment in vloerafwerking, muurbekleding, raambekleding en buitenzonwering. Maar ook meubelen van Baan vindt u bij ons. Voldoende om u met veel plezier en toewijding te kunnen ontvangen en adviseren voor de inrichting van uw project en of woning.Den Ouden denkt aan de toekomst

Den Ouden werkt hoofdzakelijk met leveranciers die bewust omgaan met ons milieu. Fabrikanten die werken van C2C (Crade to Cradle). Producten die afbreekbaar zijn en/of in hun geheel opnieuw gebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Deze producten zijn gemaakt in productieprocessen die gebruik maken van duurzame energie en bovendien waterbesparend en maatschappelijk verantwoord zijn. Ook bij het verwijderen houden wij rekening met het scheiden en hergebruik van de materialen.

Met ReStart® van Tarkett willen we post-installatie- en post-gebruiker-vloerbekledingen inzamelen en vervolgens recyclen en hergebruiken als nieuwe grondstof. Via het ReStart®-programma nemen we deel aan een kostenefficiënt initiatief voor de terugname van vloerbekleding. Door deel te nemen aan ReStart® dragen we een steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu, en aan de overstap naar een circulaire economie.

Den Ouden werkt ook met de Firma van Vliet die het tapijt gescheiden van papier en het restafval ophaalt. Ook is het bij enkele leveranciers als bijvoorbeeld Forbo Flooring mogelijk om snijrestanten aan te bieden voor hergebruik.

Leverancier Interface Flor heeft het concept Cool Carpet. Binnen dit concept worden alle broeikasgassen die tijdens de levensduur van het gekochte tegeltapijt worden uitgestoten, gecompenseerd. Dit geldt voor de gehele levenscyclus van het product ofwel vanaf de inkoop van grondstoffen tot productie, transport, gebruik en onderhoud, en uiteindelijk het verwijderen of het recyclen van het product.

VACATURE FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V)

Voornaamste werkzaamheden
- Het voeren van de dagelijkse werkzaamheden m.b.t. de debiteuren,
crediteuren en loonadministratie
- Het verwerken van in- en verkoopfacturen
- Overige administratieve werkzaamheden
- Ondersteunende HR-werkzaamheden

De ideale kandidaat
- Relevant (financieel administratief) diploma, minimaal op MBO-niveau
- 2 jaar werkervaring, onder ander met Exact.
- Communicatief vaardig
- Zowel schriftelijk als mondeling een uitstekende beheersing van de
Nederlandse taal
- Accurate en gestructureerde werkhouding
- Zelfstandig, pro-actief en oplossingsgerichte mentaliteit
- Minimaal 16 uur per week beschikbaar, meer uren zijn bespreekbaar.

Wat bieden wij
- Goede werksfeer met een informele cultuur
- Een leuke werkplek in Mijdrecht, centraal gelegen tussen Utrecht en
Amsterdam
- Een organisatie met ambities
- Veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf te ontwikkelen
- Salarisindicatie: marktconform

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan via info@denoudenwonen.nl of bel voor meer informatie naar 02 97 52 50 49

De grote merken van Den Ouden Wonen

Bij Den Ouden Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Holland Haag
Moduleo
Forbo