Den Ouden Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Rol- en duorolgordijnen

Geef een persoonlijk accent aan je inrichting met de keuze voor je rolgordijn. We hebben schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, met prachtige patronen, structuren en transparanties. Houd met onze stijlvolle rolgordijnen contact met het buitenleven of trek je even terug in je eigen leefruimte.

De keuze van de transparantie van je rolgordijnen kun je aanpassen aan de mate van privacy die je graag wil. Daarbij kun je kiezen hoever je de rolgordijnen sluit. Spannende combinaties met gordijnen zijn uiteraard ook mogelijk.


Maak een afspraak

Vouwgordijn

Probeer eens een vouwgordijn, als je graag echte warme en stijlvolle raamdecoratie zoekt. Met de horizontale plooien heb je echt een sfeermaker in je interieur. Een vouwgordijn werkt ongeveer hetzelfde als een rolgordijn, maar als je een vouwgordijn optrekt, vouwt de stof zich op.

Heb je een raam met een specifieke afmeting? De vouwgordijnen kunnen volledig op maat gemaakt worden.


Maak een afspraak

Horizontale jaloeziën

Horizontale jaloezieën zijn een populaire en gewilde vorm van zonwering en raamdecoratie. Houten jaloezieën dragen bij aan een natuurlijke sfeer. De aluminium jaloezieën passen goed in een strakke inrichting. De lamellen creëren een schitterende lichtinval en lekkere sfeer in huis.

Met een koord door de lamellen kan de jaloezie open en dicht worden gezet. Op zoek naar een stijlvolle oplossing hiervoor? Een ladderband bedekt de gaatjes in de lamellen waar het koord doorloopt. Voor deze ladderband zijn er ook verschillende opties. Zo kun je deze in bijpassende kleur kiezen of juist in contrasterende kleur. Kies de finishing touch ie bij jou past.


Maak een afspraak

Lamellen

Zoek je raamdecoratie voor grote ramen? Dan zijn de verticale jaloezieën van BINNEN echte prachtige eye-catchers. Deze jaloezieën zijn bijzonder functioneel en toch sfeervol. Je kunt genieten van vrij uitzicht zonder inkijk. De lichtinval kun je eenvoudig zelf bepalen. Laat de zon binnen door ze open te zetten en creëer knusheid door ze te sluiten.

De jaloezieën bestaan uit verticale stroken, ook wel lamellen genoemd, van textiel, aluminium of kunststof. Ze zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen.


Maak een afspraak

Plissé- en dupligordijnen

Het franstalige woord 'plissé' betekent ‘geplooid’. Deze raamdecoratie plooit zich namelijk als een harmonica. Sommige plissé gordijnen hebben een top down bottom up mogelijkheid, waarbij je zowel de boven- als onderkant op en neer kan bewegen. De inkijk aan de onderzijde kan dan afgeschermd worden, terwijl het daglicht aan de bovenzijde ongehinderd kan binnenstromen.

Een dupli gordijn is eigenlijk een dubbellaags plisségordijn. Het dupli gordijn bestaat uit twee plisségordijnen tegen elkaar. De plooien staan zo tegenover elkaar dat de ruimtes tussen de twee stoflagen een honingraatstructuur krijgen.

Wil je wat meer comfort, dan kun je ook nog kiezen voor elektrische bediening van deze zonwering.


Maak een afspraak

Genoeg keus aan buitenzonwering

De Mijdrechtse Zonwering Specialist heeft voor iedere gevel en voor elk raam een perfect passende oplossing. Zonwering beschermt optimaal tegen de directe inval van de zon en tegen de hitte, uw garantie voor prettig en aangenaam koel wonen. Bovendien voorkomt zonwering verkleuring van gordijnen, planten, meubilair of vloerbedekking veroorzaakt door uv-straling. De Mijdrechtse Zonwering Specialist biedt u keuze uit een veelzijdig, modern vormgegeven en flexibel assortiment voor iedere portemonnee.

Bij ons in de showroom kunt u diverse mogelijkheden bekijken en geven wij u graag advies.


Maak een afspraak

Rolluiken

Rolluiken beschermen uw huis tegen kou en warmte, regen of geluidsoverlast en doen natuurlijk ook dienst als zonwering. Bovendien worden inbrekers afgeschrikt door het stevige aluminium pantser.

Bij ons in de showroom kunt u diverse mogelijkheden bekijken en geven wij u graag advies.


Maak een afspraak

Knikarmscherm

Heerlijk buiten genieten van het ontbijt of een gezellige barbeque met vrienden en famillie. De uitgekiende terrasschermen van De Mijdrechtse Zonwering Specialist geven u alle ruimte om buiten te leven en te genieten.

Door de hoogwaardige knikarmen is een vrije doorloop altijd gegarandeerd. Knikarmschermen zijn dus dé ideale zonwering voor boven uw terras en openslaande deuren.

Uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening. Ook hier kan De Mijdrechtse Zonwering Specialist u alles over vertellen.


Neem contact op met ons

Screen

Met screens voorkomt u hoge temperatuur stijgingen en hinderlijke zonschittering. Ze houden de zon tegen en de warmte buiten waardoor het binnen altijd aangenaam koel is.
De Mijdrechtse Zonwering Specialist biedt u 3 verschillende screentypes. De standaard screens, de windvaste screens en de luxe Zip screens.


Bekijk onze merken

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm houdt u de zon van uw ramen, zo blijft het heerlijk koel binnen en zijn uw meubels en gordijnen ook nog eens beschermd tegen de schadelijke invloeden van zonlicht.

De compacte uitvalschermen van De Mijdrechtse Zonwering specialist zijn te herkennen aan hun strakke moderne vormgeving. Bovendien zit het doek van uw uitvalscherm opgesloten in de cassette. Zo blijft het doek nog langer als nieuw en geniet u nog langer van uw zonwering.

Bij een uitvalscherm is het doek natuurlijk van groot belang. Bij De Mijdrechtse Zonwering Specialist heeft u de keuze uit ruim 200 waterafstotende en schimmelwerende doekdessins.Maak een afspraak

Markiezen

Al jaren vormen de markiezen van De Mijdrechtse Zonwering Specialist een unieke combinatie van romantiek en functionaliteit. Door hun bijzondere vorm zorgen markiezen voor een bijzondere verfraaiing van ieder gebouw. Of het nu gaat om een woning, winkelpand of een historische kantoorvilla uw De Mijdrechtse Zonwering Specialist heeft altijd een markies die naadloos aansluit bij de stijl van uw pand.

Bij markiezen valt naast de prachtige vorm natuurlijk ook het doek op. Bij de Mijdrechtse Zonwering Specialist kunt u een keuze maken uit meer dan 200 verschillende dessins. Al deze doeken zijn bovendien weersbestendig en schimmel werend.

Uw markiezen bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening. Ook hier kan De Mijdrechtse Zonwering Specialist u alles over vertellen.


Maak een afspraak

De grote merken van Den Ouden Wonen

Bij Den Ouden Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Holland Haag
Moduleo
Forbo