Den Ouden Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Baan meubelen in onze collectie

Bij de Baan-collection ligt het accent op wonen met een rijk zitcomfort. Baan is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en volgt dan ook de laatste trends. Dit resulteert zich in een aanbod van actuele woonmode met een eigen gezicht. U kunt de Baan-collection bekijken bij ons in de showroom.


Maak een afspraak

Ambachtelijk gemaakt

BAAN-collection: de moderne interpretatie van een ambachtelijk verlangen. Tradities en gevoel voor emoties. De nieuwe collectie BAAN toont meer dan 80 jaar ervaring en deskundigheid op het gebied van vormgeving: traditioneel kwaliteitsbesef wordt gecombineerd met een comfortabele landelijke stijl.

Sitsupply

Bent u op zoek naar een model dat volledig aan uw wensen voldoet? Met de nieuwe Sitsupply collectie kunt u (bijna) alles zelf bepalen. Sitsupply staat voor het nieuwe industriële wonen: ruig, stoer in een luxe setting. De stalen frames komen rechtstreeks uit de fabriek. Luxe zit ´m in comfort en in de toepassing van rijk textiel. Sitsupply by Baan: Tailormade in Holland

De grote merken van Den Ouden Wonen

Bij Den Ouden Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Holland Haag
Moduleo
Forbo