Den Ouden Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Gietvloeren bij Den Ouden Wonen

Een Arturo vloer zorgt voor de warmte en de sfeer die je echt het gevoel geven dat je thuiskomt. Natuurlijk voldoet een Arturo vloer aan de praktische eisen van een goede woonomgeving.

Zo is een Arturo vloer bijvoorbeeld te combineren met vloerverwarming en in esthetisch opzicht met de kleuren en vormgeving van het huis als geheel en de individuele ruimtes.

Arturo vertaalt kennis van gietvloeren in stijl, met oog voor detail en passie voor design.


Maak een afspraak

Den Ouden Wonen in Mijdrecht

Arturo PU2030 Gietvloer

Arturo PU2030 Gietvloer is met name geschikt als afwerking van vloeren in woonhuizen, winkels, kantines, musea en showrooms.

  • Eigenschappen: Blijvend elastisch,UV-stabiel, geluiddempend, decoratieve toepassing.
  • Laagdikte: 2 tot 4 mm.
  • Toepassingsgebied: Lichte belasting.


Neem contact op met ons

Den Ouden Wonen in Mijdrecht

Arturo Color Collection

Met de vloer leg je de basis voor je persoonlijke werk- en woonomgeving. Kleur speelt daarbij een hoofdrol. Kleur roept emotie op, zorgt voor de juiste beleving en creëert een stijl die bij je past.

Kies uit tachtig trendkleuren

Een nieuwe vloer kiezen, in de juiste kleur, dat doe je niet zomaar even. Het gaat immers om je persoonlijke leef- of werkomgeving. We willen graag voor iedere wens en elke stijl passende mogelijkheden creëren. Daarom volgen we de wereldwijde trends in kunst, cultuur, design en interieur op de voet.

We brengen ze samen in het Arturo Style Compass®. Hierin presenteren we je acht verschillende interieurstijlen. Voor elke stijl hebben we de verschillende trends vertaald in een up-to-date kleurenpalet. Zo kun je gemakkelijk je richting bepalen en de vloer kiezen die bij je past.

Unicolor, flakes en betonlook

Voor elke interieurstijl hebben we een kleurenpalet met vier unicolors, twee vloeren ingestrooid met een unieke combinatie van Arturo Flakes en twee gietvloeren in betonlook.


Klik hier

De grote merken van Den Ouden Wonen

Bij Den Ouden Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Holland Haag
Vadain Else